08.04.2014

СОБРАНИЕ НА МАКЕДОНСКА РУСКА СТОПАНСКА КОМОРА

Почитувани,   Ве информираме дека на ден 29.04.2014 година ќе се одржи седница на Собрание на Македонска Руска Стопанска Комора. Собранието ќе се одржи со почеток во 12 часот на 3 кат сала 3 во зградата на Стопанска Комора на Македонија.   Информации за материјали за Собранието може да се добијат во просториите на Македонска Руска Стопанска Комора или да се јавите на телефон 32 33 370. Лице за контакт Дејан Бешлиев   Со почит,   Претседател,   Ѓорѓи ...